Start na de zomervakantie met jouw leerwerktraject in de kinderopvang!

22 mei 2024

Wil jij aan de slag in de kinderopvang? Start na de zomervakantie met een van onze BBL-opleidingen! Bekijk het overzicht van alle opleidingen die starten vanaf augustus 2024.

Neem contact met ons op als je vragen hebt over de inhoud van het lesprogramma of jouw persoonlijke opleidingsmogelijkheden.

BBL-opleidingen

Volg een volledige opleiding om aan de slag te gaan als professional. Combineer leren en werken in onze praktijkgerichte, flexibele BBL-opleidingen voor een mbo-diploma. Om een BBL-opleiding te volgen heb je een werkplek nodig bij een erkend leerbedrijf.

Opleidingen voor antroposofische kinderopvang

MBO Utrecht en de School voor Antroposofische Kinderopvang leiden samen mensen op die willen werken bij een antroposofische kinderopvang of vrijeschool. Deze opleidingen starten eind augustus:

Opleidingen voor medewerkers van Kindergarden

Volg jij graag een leerwerktraject bij kinderopvangorganisatie Kindergarden? Dan krijg jij les van MBO Utrecht. Speciaal voor medewerkers van Kindergarden start op 30 augustus een incompany traject. MBO Utrecht geeft hier de BBL-opleidingen Pedagogisch medewerker kinderopvang en Gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Bezoek de website van Kindergarden voor informatie over leren en werken bij deze kinderopvangorganisatie.

Maatwerkoplossingen voor organisaties en groepen

Hannie van Beers, adviseur Leven Lang OntwikkelenHeb jij specifieke opleidingswensen voor jouw organisatie of collega’s? MBO Utrecht Op Maat biedt flexibele oplossingen voor wat jij nodig hebt. Samen met jou stemmen we af welke onderwijs nodig is om de actuele scholings- en ontwikkelvragen op de werkvloer te beantwoorden.

Onze adviseur Leven Lang Ontwikkelen helpt je graag met advies over een incompany traject of een offerte op maat. Neem telefonisch contact op via 06-15313970 of laat je gegevens achter.

Neem contact op voor zakelijke mogelijkheden