Leren en werken in de zorg: ontdek onze opleidingen vanaf augustus 2024

16 mei 2024

Droom jij van werken in de zorg, en wil je leren en werken combineren? Ga aan de slag in een nieuw beroep of ontwikkel je verder als professional. Volg een opleiding, leereenheid of keuzedeel van MBO Utrecht voor zorgmedewerkers! Hier vind je een overzicht van alle opleidingen die starten vanaf augustus 2024.

Wil je meer weten over de inhoud van het lesprogramma of passend advies krijgen voor jouw opleidingsmogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Weet jij al wat je zoekt? Spring dan direct naar het juiste aanbod voor jou!

BBL-opleidingen
Keuzedelen
Leereenheden

BBL-opleidingen

Volg een volledige opleiding om aan de slag te gaan als professional. Combineer leren en werken in onze praktijkgerichte, flexibele BBL-opleidingen voor een mbo-diploma. Om een BBL-opleiding te volgen, moet je een werkplek hebben bij een erkend leerwerkbedrijf.

  • BBL-opleiding Helpende Zorg en Welzijn
    Deze opleiding start op 4 november 2024 in Hilversum, de vaste lesdag is maandag.
    Wil je later starten? Dat kan! Bij voldoende aanmeldingen start de opleiding ook in januari 2025 in Hilversum.
  • BBL-opleiding Verzorgende IG
    Deze opleiding start op 28 augustus 2024 in Utrecht, de vaste lesdag is woensdag. Deze opleiding start op 29 augustus 2024 in Hilversum, met donderdag als vaste lesdag.
    Deze opleiding start ook in januari 2025 in Hilversum.
  • BBL-opleiding Verpleegkunde (versneld)
    Deze opleiding start op 28 augustus 2024 in Utrecht, de vaste lesdag is woensdag. Deze opleiding start op 29 augustus 2024 in Hilversum, met donderdag als vaste lesdag.
    Je kan ook in januari 2025 in Hilversum starten met deze opleiding.
  • BBL-opleiding Verpleegkunde
    Deze opleiding start op 30 augustus 2024 in Utrecht. De vaste lesdag is vrijdag.
    Deze opleiding start ook in januari 2025 in Hilversum

Student van de opleiding Verpleegkunde

Keuzedelen

Verbreed je bestaande kennis zodat jij nog beter inzetbaar bent. Leer nieuwe kennis en vaardigheden en haal een mbo-certificaat.

Leereenheden

Volg delen van mbo-opleidingen om dat te leren wat voor jou op het moment het meest belangrijk is. Haal mbo-certificaten en bouw zo aan je eigen opleiding.

 

Maatwerkoplossingen voor organisaties en groepen

Hannie van Beers, adviseur Leven Lang OntwikkelenHeb jij specifieke opleidingswensen voor jouw organisatie of collega’s? MBO Utrecht Op Maat biedt flexibele oplossingen voor wat jij nodig hebt. Samen met jou stemmen we af welke onderwijs nodig is om de actuele scholings- en ontwikkelvragen op de werkvloer te beantwoorden.

Onze adviseur Leven Lang Ontwikkelen helpt je graag met advies over een incompany traject of een offerte op maat. Neem telefonisch contact op via 06-15313970 of laat je gegevens achter.

Neem contact op voor zakelijke mogelijkheden